EEN ZAAK BEGINNEN, SAMEN MET EEN STERK MERK?

Droom jij ervan om je eigen zaak op te starten in samenwerking met een sterk merk?
Veel kans dat je hier een partner vindt die je goesting weet te appreciëren en je met raad en daad wil helpen om je plannen te realiseren.
We verzamelden 24 franchisegevers en commerciële netwerken die concrete projecten hebben, in samenwerking met lokale ondernemers of enthousiaste starters. Veel kans dat ze ook bij jou in de buurt kansen zien, waar jij van kan profiteren.

Aarzel niet, neem contact op.

Contact


Hier vind je hun contactgegevens.

HET FRANCHISE-SYSTEEM

Bemind in Europa, onbekend in Vlaanderen. Dat was jarenlang de status van het franchise-systeem en de commerciële netwerken.

Intussen heeft de formule zijn succes bewezen, dit met een groeiend aantal concepten en een uitbreiding van het aantal winkelpunten tot gevolg. Meer en meer Vlamingen geraken overtuigd van de voordelen om een zaak zelfstandig uit te baten onder de vleugels van een gevestigd merk. En dat is goed nieuws, want tientallen binnenlandse en internationale ketens zijn op zoek naar ondernemers met goesting.

Roularta Local Media en Franchise.be proberen franchisegevers en franchisenemers in spe met elkaar in contact te brengen. Bovendien tonen we je ook graag de weg naar experten uit verschillende disciplines, die je kunnen helpen om je businessplan op te stellen en je zaak op te starten.


Contact


Hier vind je hun contactgegevens.

What’s in it for you

pic nick

Nick Boury - Managing Director bij Franchise.be

Voordelen van Franchise ondernemerschap

Meer en meer ondernemers kiezen bewust voor het franchisemodel met een grotere garantie naar het uitbouwen van hun succesvolle zelfstandige activiteit. Een gestructureerde franchise opportuniteit brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee voor beide betrokken partijen, hieronder de voornaamste.

  • De franchisenemer kan rekenen op een bewezen en geoptimaliseerd concept -en systeem waardoor het financieel- en ondernemersrisico daalt, zonder kinderziektes.
  • Hij geniet ook mee van de schaalvoordelen die het netwerk met zich meebrengt onder de vorm van groepsaankopen, gecoördineerd door de franchisegever.
  • De kans op grotere bruto- en nettomarges verhoogt aanzienlijk in vergelijking met gelijkaardige concepten.
  • De franchisenemer geniet van de brede naamsbekendheid, maar onderneemt nog steeds zelf met persoonlijke inbreng.
  • Hij kan het lokale karakter van zijn zaak in de verf zetten door als zaakvoerder het gezicht naar de klanten te zijn.
  • Beide partijen werken in eigen naam en voor eigen rekening, dus met een grote graad van onafhankelijkheid.
  • De franchisenemer heeft toegang tot een reeks professionals die bereid zijn hun expertise te delen via opleidingen, permanente hulp en advies, en diverse leermiddelen.

Voor verdere informatie omtrent franchising kunt u terecht bij Franchise.be

Rekruterende merken

Experten

Vraag meer informatie aan

Vraag meer informatie aanDeelnemer
partner

Voor alle vragen, gelieve contact op te nemen via cedric@franchiseontour.be

Partners

Een organisatie van


Roularta Media Group

Een initiatief van


Streekpersoneel

Trends

In samenwerking met


Franchise.be

Met de ondersteuning van